tiistai 16. elokuuta 2016

Sisustusliike Granit, kokemusta kaikille aisteille







Onko sisustusliike Granit jo sinulle tuttu? Granit on Ruotsista ponnistava sisustustavaraketju. Ei ole yllätys, että juuri Ruotsista. Rakkaasta naapurimaastamme yleensä tuleekin kaikkea hauskaa ja innovatiivista. Olemmehan saaneet tutustua moniin muoti- ja sisustusketjuihin;  Ellos ja H&M sekä sisustus- ja designverkkokauppoihin; Room21 ja Habitat. Ensimmäinen Granit-myymälä avattiin Suomessa 2013 ja tällä hetkellä myymälöitä on Helsingin lisäksi Turussa, Oulussa sekä Espoossa.
Säilytys on lähinnä Granitin sydäntä, mutta heillä on myös muita käytännöllisiä tuotteita kotiin ja konttoriin. Myymälän perusvalikoimassa pidetään aina posliinia, lasia, kylpyhuoneen ja keittiön pientarvikkeita, mausteita, tekstiilejä ja toimistotarvikkeita.

Granit on syntynyt vuonna 1997 kahden ruotsalaisen ystävyksen turhautumisesta. He kokivat, että kaikkea pientä rihkamaa ja sisustustavaraa oli kyllä tarjolla, muttei järkeviä ja kivoja varastointi- ja säilytysratkaisuja.

Neljä Granitin tuotteille luonteenomaista piirrettä ovat: käytännöllisyys, yksinkertaiset muodot, kohtuullinen hinta ja hyvä laatu.






Granit haluaa tarjota tuotteilleen pitkän keston. Siksi he suosivatkin perusvärejä mustaa, valkoista ja harmaata sekä luonnon sävyjä. Myymälässä näkee paljon puuta, lasia, metallia ja marmoria.



Itse tykkään betonista sisustustuotteiden materiaalina tosi paljon. Yllä olevat betonituotteet ovat ihan loistavia ja kukkaroystävällisiä. Siro betonijakkara on monikäyttöinen. Valaisinjohdon betoninen lampukanta tuo mukavaa särmää muuten niin yksinkertaiseen tuotteeseen.




Granit haluaa, että liikkeessä käynti on kokemus kaikille aisteille. Myymälässä on aina tuoreita kukkia, kynttilöitä, suitsukkeita ja  musiikkia. Ostokokemuksen toivotaan olevan harmoninen ja mieltä rauhoittava.

Mitäkö meidän kotiin on kulkeutunut Granitista?
Sanottakoon, että Granit on aika uusi tuttavuus minulle. Johtunee varmaankin pitkästä välimatkasta. Yleensä käyn Helsingin keskustassa bussilla ja silloin ei kauhean isoja ostoksia roudata käsissä. Edellisellä bussikeikallani matkaani kuitenkin tarttui puinen, ihanan siro vaaterekki ja iso, sininen hatturasia. Ne olivat juuri nappiostos tyttäreni uusittuun huoneeseen. Olenhan pikkuhiljaa luopumassa vaatekaapeista kodissani ja siirtymässä lipastoihin ja vaaterekkeihin.
Sai siinä pujotella Mannerheimintien ihmispaljoudessa vaaterekki ja hatturasia kainalossa keikkuen.:)

Tämäkin Granitin herkullisen vihreä lasiamppeli odottaa paikkaansa kodissani



Vielä on suunnattava Granitiin itsekin lähiaikoina. Mieleeni jäi kummittelemaan ne upeat vihreän marmoriset säilytyslaatikot. Juuri omiaan omalle työpöydälleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti