keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Kun koti on pukeutunut juhlaan



Joulun aikaan on koti niin kaunis. Ei ole toista vuodenaikaa, jolloin yhtä paljon satsaisin kotini tunnelmaan ja koristeluun. Kukkia on saatava ja paljon. Jokaiseen huoneeseen oma kukka-asetelma ja jokin kynttiläjuttu. Sohvalle uudet jouluiset tyynyt. Hyasintit lasipurkkeihin ja nauha koristeeksi. Enkelikello pyörimään. Tämän vuotinen enkelikello löytyi lentokentältä ja vinhasti pyörikin tuikun voimalla.
Kaunista, jouluista kotia oli niin kiva valokuvata ja haluankin teille jakaa vielä palan joulun tunnelmaa. Onhan tässä vielä viikko aikaa luvan kanssa nauttia joulun tunnelmasta. Ja sitä aion minä ainakin tehdä.


Ei herkkä kukka-asetelma montaa oksaa vaadi, jotta täyttää tehtävänsä. Oranssinpunainenkin voi olla joulun väri, niin kuin tässä kukassa. Kaikki leikkokukkani hankin tänä vuonna Nurmijärveläisestä Kukkakamari Elsistä. Voin lämpimästi suositella. Löydät perinteisen kukkavalikoiman lisäksi aina jotain erilaista ja uutta ja niin ihanaa.



Tämä upea kimppu oli joulun pääosassa kukkien suhteen ja sai koristaa ruokapöytäämme. Neilikka on ihan loistava leikkokukka ja niitä löytyy toinen toistaan upeammissa väreissä. Tässä kimpussa kolme isoa hempeän punaista neilikkaa.





Joulukortit asettelimme seinällä olevaan jouluiseen metallikehikkoon. Mustat kynttilät ovat vaan niin huikean tyylikkäät. Näitä voisi alkaa suosimaan jatkossakin.


Jostakin siihen piparitalon kasaamiseen löytyy lopulta se pikku rakonen, vaikka tuntuikin, että tänä vuonna tämäkin homma jää väliin. Talo tehtiin kaupan valmiista muoteista ja lasten käsissä katto oli tuhannen palasina, mutta näppäränä tyttönä sekin liimattiin kasaan... ;) Kyllä maistuu sitten uutena vuonna taivaalliselle tämäkin talopahanen, oli sen kasaaminen ollut työlästä tai ei.


Ja tässä ovat minun lempparikuusenkoristeeni. Arvostan omaperäisyyttä ja erilaisuutta, jopa kuusenkoristeissani. Näitä ei tule joka kodissa vastaan ja näissä henkii käsityöläisyyden leima.






Vuosi 2016 alkaa kääntymään kohti loppuaan. Paljon on tähänkin vuoteen mahtunut. Omaa sydäntä on erityisesti lämmittänyt tämän blogin aikaan saamiseni. Ilo tätä on kirjoitella ja toivottavasti jokunen lukijakin tätä jaksaa lueskella ja pysyy menossani mukana.
Vuosi 2017 on samalla Suomen 100-vuotisjuhlavuosi. Uusi vuosi tuokoon tullessaan uusia, raikkaita sisustustuulia, paljon blogipostauksia ja kaikille meille onnellisia ja energisiä päiviä.
Uutta vuotta odotellessa ja kaikkea hyvää teille toivotellen,
                                                                                               Ullamaija







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti